VNADY
Anotace: Názor z opačné strany.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Stále obdiv k ní jeví mnozí
jak milostiví k ní byli bozi
když má tak krásná ňadra
nepřehlédne ani žena žádná
U mužů, jak je rok dlouhý
tak vzbuzují milostné touhy
Jí se to však víc jak hnusí
A navíc, tu váhu nosit musí
Tak ať si to někdo zkusí
Proto ty krásné prsaté víly
pak už zlobí i křečové žíly
Komentáře (0)