Teď miluješ bývalého kluka
který o sexu neměl ani tucha
ale jak vešel na sexuální burzu
rázem jeho tělo bylo v kurzu
vzal to však za špatný konec
Byl vášnivý a neúnavný lovec
Bonus:
Účinná léčba
Leže na „psychině“
tvořil verše krásné
Proč uzdraven doma
nepíše už žádné