kód

kód

Anotace: ...mým vodám

Má voda už má pět set let
a všechny básně nazpaměť
už znám
po mapách prstem celý svět
po souši,vodách
tam a zpět
navzdory krám
já stále klopýtám

Ten kdo mi podá ruku z vět
a z lásky umí stavět zeď
bez dřeva malý prám
i patro vzdušných zámků
jak zednář zná tu odpověď
a hvězdář z snářů v trasách let
..rozpoznává
a ví jak když se padá
se zimou třese brada
tak do těch vod je vítán

Mám věkem k zemi ohlej hřbet
a sarkasticky křivý ret
a ve svých snech furt lítám
pak pěstí srážím ty co med
mi kolem huby mažou
klapou jak zuby kastanět
a sliny jedu hážou
ne oni nedokážou
mít se mnou stejný kód
a vstoupit do těch vod.
Autor zenge, 16.08.2011
Přečteno 376x
Tipy 34
Poslední tipující: šuměnka, Jiná, Holis, Mario de Janiero, Zasr. romantik, WAYWARD, labuť, E.T.Jane, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dík za nádherný ráno!

23.08.2011 08:22:00 | šuměnka

líbí

...pak s tokem času splynu
a jedovatou slinu
v letu smetu...
ST!

18.08.2011 12:16:00 | Mario de Janiero

líbí

Od tebe rád
si nechám i pěstí dát
že mažu ti med
kol huby tvé
budu se tiše kát
že jsem ten pták
co tvá dílka má
tak málo rád!

Ale to kecám, mám je rád hodně!

18.08.2011 00:00:00 | Zasr. romantik

líbí

...bezva ST

17.08.2011 20:38:00 | WAYWARD

líbí

jako óda zní mi...ST!

16.08.2011 20:23:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel