Nosič
Anotace: vratkám....a vrácenkám
Až z útěků
mi zavoláš
že přepsali zas
rozcestníky
že bloudíš
stíny měst
schoulená strachem
umíráš
a máčíš kapesníky
..Zpátky chceš nést
tak jako na začátku
To víš že náruč má
i když kol tma
svítí jak světla přístavišť
a duše věří na pohádku
v nevinnost lásky
dětských hřišť
a mojí mamky šátků
I kdyby moře bylo tříšť
a slzy v jinovatku
se ránem proměnily
..zavolej
posečkej chvíli
..já letím za Tebou
Přečteno 396x
Tipy 40
Poslední tipující: danikoc, šuměnka, Jiná, Mario de Janiero, Holis, Psavec, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Špáďa, Hazentla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)