Nerušit
Anotace: Taková kraťoučká-ono to tak krátké někdy i bývá :)
v žáru hořící svíce dech se tají,
vlhká kůže a srdeční tep zvýšený,
teplé ruce,
hluboké oči,
nekonečná touha a dlouhé vlasy pod ramena,
něžné dotyky a praskot dřeva v krbu u okna,
sladké rty a tiché vzdychání,
pevné stisknutí,zamotaná hlava,
velká dávka vzrušení a dvě rozpálená těla,
rychlé pohyby a mírné opojení,
krása sedmého nebe a andělský pocit z vyvrcholení,
ruka v ruce,pocit blaženosti,
zvláštní vůně bez pocitů osamělosti…
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: slečna Eva, ECHO PARAZIT, M3rryMarta Valenová, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)