Sexy way
Chlap když ho zasune
přestává myslet
alespoň to tak vypadá
Najde si polohu
na dlouhý výlet
se vydává
Zrychluje tempo
zasněný pohled
a stále přidává
Blíží se k cíli
poslední míli
VYHRÁVÁ
***
Chlap když klíč zasune
do spínací skříně
je jako zvíře
s autem splyne
a nechce jet líně
*
Neskončí v díře?
Přečteno 617x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)