kadeř
Anotace: kdysi... a tak dál
Kdysi jsem létal
v kadeřích stromů
sedával na vlnách
v duši žár léta
a cesty domů
byly v zapomnění
příběhy splétal
do ozvěn v lomu
v pápěří pýru
po setmění
kdy obzor se střetá
snad s křídly netopýrů
se zvuky zvonců
píšťal honců
šumem řek
a lesů v míru
a každým rozedněním
měl v srdci díru
v hlavě noci tmavý
možná ti povyprávím
až se vrátím
..jak bylo za úpatím
Přečteno 425x
Tipy 45
Poslední tipující: ziriant, la loba, teď už nikdo, V.N.Losinský, Princezna.Smutněnka, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Hazentla, 6thSun, modrá..., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)