šepot sadů
Tam za úpatím
jsou mraky z ovčí vlny
a dole lány obilí
úhoři zlatí
v lesích srny
a když pak vítr zesílí
slýchávám šepot sadů
za domem vzadu
tátův lament
praskání z kamen
mámin zpěv
po dvorku v čůrcích
v spárách krev
přes vrata kůže králičí
a děda voní jehličím
(prý za to může borovička)
jo ještě chvilku přivřu víčka
a létám jak ti od peří
nad mou vsí
v lesích
...v kadeřích
Přečteno 392x
Tipy 28
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, šuměnka, ziriant, la loba, hašlerka, labuť, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)