Vstřícná..
Život je krásný,
snění je slastné,
doteky hřejí,
cítit tě v sobě,
znovu já chci tě.
To všechno hlásala mi,
v pelíšku šeptala mi,
polibek na šíji,
rozhříval její klín,
pak kolík topil v ní,
bohužel nebyl jsem jediný.
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Donne
Komentáře (0)