Třebnice
Anotace: ..stohům,halasu a jinovatkám.
..Má
co ti dám do začátků
kromě snění?
Zlatku a halas pátků
do kuropění
..Já
ač nejsem bohem
mám v dlaních cosi
a v srdci mnohém
otisk zanechávám
motám svět hlavám
když předříkávám
šepotem postelí
a hrávám ranám
který čas zacelí
ty stejné symfonie
..Plá
i občas zapaluje
vesnický stohy k ránu
pak prchá k Sedlčanům
zbabělá má duše bez těla
..Má
co ti dám do začátků
i když jsem v koncích?
Slzu tu smutků jinovatku
pár tónů v zvoncích
který jsou obehraný
a polí lány
už za mne sklidil jiný
mraky zas vrhaj stíny
a věští něco zlýho
v Třebnici Radeckýho
Přečteno 333x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, Jajas, Psavec, Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Jiná, WAYWARD, Dota Slunská, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)