Kostka ledu
Anotace: Jen jsem pustil myšlenky z řetězu :-)) a vypadl tenhle nápad, trošku přihlouplý. I když????
Vezmu malou kostku ledu,
víš Ty, Lásko co s ní svedu?
Vezmu si jí mezi prsty
studí mě a bude tebe
najdeme s ní sedmé nebe?
Vezmu malou kostku ledu,
víš Ty, Lásko co s ní svedu?
Vezmu to s ní přes tvá záda
přesně tak jak to máš ráda
když jak luk se prohýbáš.
Vezmu malou kostku ledu,
víš Ty, Lásko co s ní svedu?
Vezmu to s ní přes tvá ňadra
by mi duše klid můj kradla
když se právě chvějí blahem.
(Nechci by jsi nohy dala na zem
jen se nechej unášet
s kostkou tou já obejdu svět
aspoň ten tvůj celičký…)
Vezmu malou kostku ledu,
víš Ty, Lásko co s ní svedu?
Vezmu to s ní přes tvé bříško
kapičky pak stečou blízko
klína tvého zlobivého.
Měl jsem malou kostku ledu
a teď vidím co jsem svedl….
A vím jedno lásko moje
Musím si ho sehnat hodně
až se příště uvidíme
neskončíme jen v tvém klíně….
Přečteno 923x
Tipy 32
Poslední tipující: synanceia, NikitaNikaT., tato22, Psavec, Emmelia, Mbonita, hašlerka, Žqáry, hloubavá, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)