Anotace: tratím
Moc hezky ti to drncá...ST!
Nevím proč se mi vybavila dnešní zpráva o tom jak předjíždějící kamion zabil u Hradce čtyři lidi v osobáku a vrahovi se - cituji: Bohudík nic nestalo...
No nic...
Jo..a taky říkal komentátor v telce, že z toho letadla co spadlo u Jaroslavi nezbyl kámen na kameni. Tak jestli bylo žulový, není divu...
08.09.2011 14:32:00 | Mario de Janiero