Barakuda
Anotace: ..vodám,rybám,reinkarnaci
Býval jsem barakudou
v divokých řekách
a ti co tady budou
útočit na člověka
..ví
že si to zaslouží
tady i za louží
Býval jsem barakudou
tam kde se voda vzteká
a vlny barvu rudou
a jejich tkáň tak měkká
v peřeji slin
u břehů blín
co z jejich vin
a svinskejch činů
vyplaví v deltě
k molu stínům
voda ta?
Přečteno 500x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Houda, BArBArKO, Špáďa, Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Jajas, s.e.n, Lota, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)