myčka
Anotace: ...holkám z prostě jova
Prostě byla z Prostějova
její slova
zněly sprostě
to neslyšíš ani v Mostě
prostá v hlavě
štědrá dole
to je vole
konstalace
sejmul jsem ji
v ranní trávě
jako v boji na Pijavě
dvakrát dlouze
jednou krátce
obratce a taky hladce
netřeba mi bylo rádce
rodokapsu Pondělníčka
zkrátka čích sem do nebíčka
když přivřela při tom víčka
tenhle příboj nemá myčka
A plus třídy energické
škoda že jsou sporadické
ty návštěvy z Prostějova
bejvá s nima Wow a Jova!
Přečteno 476x
Tipy 39
Poslední tipující: Špáďa, Mario de Janiero, Holis, teď už nikdo, Houda, Jiná, BArBArKO, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)