Anotace: ..józe,mojí koze a soutěžím.
z vysokého jasanu
seskočil jsem na pannu
velice jsem o to stál
bohužel už nevstanu...
ST!
11.09.2011 18:41:00 | Mario de Janiero
Zpívat s prostatou to nejde
sám jsem zkoušel s ní báseň dát
a i když báseň byla krásná
doktorka se začala mi smát
to popsal jsem ve své povídce - zpovědnici:
Jak mne přijímali v nemocnici
ST!
08.09.2011 19:24:00 | Zasr. romantik