Švejkoslovensko
Anotace: ..cestám do Putimi
Pěšina dobrodiní
zarostla bolševníkem
šlépěje zde jsou sporadické
a klestit cestu
to jsme líní
ve stejných vestách
se starým trikem
..to chce klid.
Po stopách Švejka
s pohodou přežvýkavců
furt stejná žvejka
i pracky nenechavců
a z borů šumu
ve skalinách
vůně rumu
kňourání
ze strání
my v čínách líní
furt stejnou cestou
.. do Putimi
Přečteno 554x
Tipy 42
Poslední tipující: la loba, Psavec, Mario de Janiero, 6thSun, labuť, Mbonita, Dota Slunská, Stoneman, E.T.Jane, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)