Anotace: ...
Po dlouhé době si čtu tuhle básničku, zde sem jí ještě nehodnotil. Dám za 100, protože při čtení mi v přejel v zádech mráz. Touha je silná. Je moc moc hezká...
18.05.2006 07:14:00 | _Romi_
zde není co dodat, co kritizovat, téma je jaké je, a tvé verše jsou navíc pěkné ...
01.04.2006 23:48:00 | Miro Sparkus