Ďuzna
Anotace: ..výročím,strachu,prachu a budoucnosti
Jsi léto
v mém těle
co dálnicí žil
cestuje k břehům
Friska
i když svět se zase mele
a je to jen pár mil
kdy krev ve vlnách o skaliska
tříští se a barví
hladiny moří
a v dáli hoří
beton s ocelí
aby pak padl na kolena
a sklidil
co Oni zaseli
Jsi léto
v mém těle
i když je k podzimu
mé srdce nemá nepřítele
a kytky Allimu
donese spousta z Vás
až příjde čas
a je to za pár let
z tý díry
..vzroste minaret.
Přečteno 367x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, ziriant, Juan Francesco de Faro, Jiná, Mario de Janiero, Květka Š., Donne, la loba, Dota Slunská, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)