óda
Anotace: ..dechu a zátokám
Omotán vichřicí
zas jedno z nedělních rán
jsem bouří polykán
a vlny vařící
pnutí lan
mi trhá v příďi čelen
Je mojim léčitelem
svým tělem
horkým dechem
a vždycky za výdechem
slýchávám moře v zátokách
Nebudu ve slokách
tu skládat ódy ani básně
prostě je mi s ní krásně..
Přečteno 463x
Tipy 40
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, teď už nikdo, Jiná, CULIKATÁ, modrá..., labuť, Psavec, Holis, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)