časemplavec
Anotace: ...smrti a Mesiášům
Jsem myslí často
časemplavec
bez červích děr
a divnejch strojů
ač nejsem znalec
tak můj palec
háknut byl kdysi
do postrojů
ořů snad armád
všeho světa
býval jsem tulák
a smrt z bojů
byla v mém těle
větrem seta
brával jsem matkám
v polích syny
máčel slzami zástěry
na nohou lehké baleríny
v tlumoku černé tempery
a bílým psaním
zvěstoval jsem
pomíjivost plahočení
a kříže z dlaní
přesto dal jsem
i v kleče vysvlečeným
vlekl jsem pouští
k studnám žízeň
s lehkostí chodil po vodách
žehnal jsem vesnou
dobrou sklizeň
brousil jazyky
nebe vah
Pro Tebe taky
budu vrah!
Přečteno 410x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, hašlerka, Zasr. romantik, BArBArKO, teď už nikdo, René Vulkán, Hazentla, Dota Slunská, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)