G
Anotace: ..mýtům a hledání
Hledám to Gé
v přímkách a úsečkách
je bodem nebo tečkou?
Či břečkou v grogu Göringa?
..Léčkou?
Na nás ze Sudet
ptávám se blogem
v noci Googlu
s eskymem v iglů
katalogů
a anket sexu Hogů Fogů
co vytisklé maj na pexesu
a v svojich firmách nosí v logu
oděnou kundu do latexu
Hledám...Hledám
nenacházím
pátý léto
mezi mlázím
mýtus je to!
to se sázím.
Přečteno 522x
Tipy 33
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jean89, Lonely.girl, Paulín, Holis, teď už nikdo, Dota Slunská, CULIKATÁ, jondys, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)