Pohádka pro dospěláky.
Anotace: ...o erektivní dysfunkci.
Nech práce, ukliď sbírku básní,
v nich vyvrcholils snad už tisíckrát,
zbytečná světla v domě nejdřív zhasni,
znavená duše chce jít brzy spát!
Za soumraku tvá kočka lapí ptáka,
zakousne ho a pták je mrtvý tak,
co naplat, venku dál se tiše smráká,
...na prahu noci umřel ohnivák.
Přečteno 896x
Tipy 13
Poslední tipující: ota.pé, Jean89, Holis, jitka.svobodova, CULIKATÁ, zenge, Zasr. romantik, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)