Anotace: ...věnováno...tomu jedinému. JÁRO.
Voníš mi
letním večerem
a v té touze
já se ti
vzdávám
-Tak sevři mě
v objetí
když ještě
váhám-
Svlékej mě
v peřinách
a probouzej
vášní
-pocity
pro které
umírám
a jsou tak
zvláštní-
když v náručí
po hříchu
lačným
klínem
zmámeni
zemřeme
-v jednoho
splynem-
***
-Na okamžik
-Na chvíli
-Do svítání
...Než bude konec
-milování-
--
2011
Než bude konec
milování
a než mi splníš
všechna přání
posečkej čase
aspoň chvíli
blíží se totiž
ten den bílý...
ST!
04.10.2011 06:36:00 | hloubavá
panecku je konec rymovackam:-pp krasnyyyy.....:-) to musi bejt stastnej ten chlap:-) dekuju jara...
20.09.2011 17:49:00 | jára spots
-pocity
pro které
umírám
a jsou tak
zvláštní-
když v náručí
po hříchu
lačným
klínem
zmámeni
zemřeme
krásně napsané ST!
19.09.2011 22:37:00 | xoxoxo