pavučina
Anotace: ..chlastu a ladičům
Pátej den abstinence
dvakrát sem vylez po zdi
a z prstů pletu věnce
a v tuhle dobu pozdní
očima bloudím v peněžence
před zavřenou Benzinou
mám v očích výraz Němce
když Rudá táhla na Berlín
a zrovna před zimou
říkávám ségro střence
a hledám záhon kde je blín
to stálý evergreen
nás co před laděním
dáváme přednost pití
a víme jako naše slina
že nás chytí
ta stejná pavučina.
Přečteno 423x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, Špáďa, šuměnka, la loba, strašidýlko-střapatý, labuť, modrá..., E.T.Jane, Dota Slunská, jitka.svobodova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)