Kalina
Anotace: ...hrdinům,burýně a sviním přemnoženým
Pohrobci Koziny
dávící z přežírání
aby se cpali záhy
nemaje hrdiny
za lesy laní
velebí vrahy
Svojanov,Losiny
ty noci tmavá
pod křídly sov
v šustění slov
v deštích když prokapáváš
do dalších rán
v krákání vran
....z Lán
Potomci Husa Jana
pro mamon zapálení
už třetí pokolení
či věky věků?
V zrcadlech křivých
nemaje reků
jenom těch loupeživých
Svojanov,Losiny
ty noci tmavá
pod křídly slov
v šustění sov
z bobulí Kaliny
otrávená
z brambor a burýny
tím rumem zpitá
má paměť na jména
když sčítá
zas je bita.
Přečteno 417x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Špáďa, hašlerka, teď už nikdo, Mario de Janiero, labuť, Mbonita, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)