ČARODĚJKA
Anotace: tak mi hrabe no a co?
ČARODĚJKA
Za měsíční noci plná romantiky
čarodějko hravá
ve snech se ti o tom zdálo teď
už nejsi malá
v rituálu s trochou krve na oltáři
nahá
kouzlo vklouzlo mezi stehna
budeš to mít ráda……..
Přečteno 721x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)