Chtíč
Chlapče nevěrný
buď ke mně důvěrný
mravy špatné mám
dobře spolu bude nám
Že jsi zadán?
Co já s tím?
Já tě žádám
tak ven s ním!
Budeme si spolu hrát
na milence
nebude tě to nic stát
ani dvě pence
jen tu tak nestůj
poslouchej chtíč můj
chci tě totiž sát
tak snad tu nebudeš jen tak stát?!
Pojď do mého klína
já nebudu líná
touhou po tobě hořím
dělej! Nebo všechno zbořím!
Přečteno 729x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, hatlapatla, Jeněcovevzduchukrásného, Kirké, Vampyrella, Romana Šamanka Ladyloba, E.T.Jane
Komentáře (5)
Komentujících (4)