Jedno místo
Anotace: ...těm místům (neprozradím:)
Tam do těch míst
strčte si někam vlny moří...
..Mám sto rybníků
dvě stě sluncí
co podvečerem oči mhouří
a vážky vypráví
a kapři?
Co povídat ti mám
já bratřím
se léta s tímhle krajem
kde místo na šalmaje
v srpnových nocích kytary
a jiskry z ohňů do hvězd letí
a zvuky zvonů od fary
šum lesů je zde nalazený
sbormistry s věhlasem
borůvčí bývá nedotčený
potoky zurčí dvojhlasem
To je ta moje symfonia
která mi hraje bez sluchátek
seslaná z dlaní pana Dia
..v ladu a bez pozlátek!
Přečteno 755x
Tipy 50
Poslední tipující: Live to fight, Holis, NikitaNikaT., Emmelia, Jiná, Špáďa, Juan Francesco de Faro, la loba, Dota Slunská, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)