Anotace: ..jezerům.
jak tak nad tvou básní dumu
jezero chtěl bych mít z rumu
v něm pak bych se zrcadlil
ráchal plaval topil pil...
ST!
07.10.2011 18:56:00 | Mario de Janiero
Tos stál někde u Frymburku, v Černé či Horní Plané...
A nádherněs to zapěl s klasikem!
03.10.2011 00:54:00 | Špáďa