Anotace: ...metru,svetrům a Vronskému
Kdykoli si zamanu
vzpomenu si na Annu
jak pro lásku svojí
na kolejích stojí...
ST!
04.10.2011 11:11:00 | Mario de Janiero
Puškina Tolstoje
Lenina Stalina
četl jsem pozpátku.
Jen tak jsem pochopil
zákony vývoje.
Směle stále vpřed.
Kráčíme do hnoje!
03.10.2011 22:38:00 | Zasr. romantik
Neříkám, že je to nejlepší věc, jakou jsem od tebe četl, ale četl jsem s chutí, a líbilo se mi to. je to taková sinusoidní báseň.
03.10.2011 21:21:00 | tenflipskáj dysfunkt
soudružku poznal jsem
hned taky konal jsem
... neznaje klasiky
začal jsem od píky
a Marksův Kapitál
věrně mi při tom stál ... :-)
/ ...a nejen ten ...*** /
03.10.2011 06:43:00 | HarryHH
V červený sukni
volala jukni
že hledá kovboje
co by jí ve stoje
šimral jak metla
dokavad od smíchu
nebude setlá...
03.10.2011 01:02:00 | Špáďa