Anotace: ...brblání
Konzultoval jsem s Houstonem,
jak v Čechách žerem a tloustnem,
byť atmosféra houstne.
Sdělil mi doktor Chroust,
že na noc místo soust,
zdravější prý je šoust.
04.10.2011 15:37:00 | Špáďa
Já žrádla si moc neužiju
neb prahnu po studiu
a prachy co mám vod dědy
teď vrážím do vědy
hodinky mám Pobědy
nedržím obědy
jen piju...
ST!
04.10.2011 11:00:00 | Mario de Janiero