V perutích
V andělských perutí
na krku s věnováním
noční jízda v taxíku
fakt Tě nic neunaví!
Bíle prostřeno
k jednomu chodu
mašlička na zipu
návod máš k tomu...
Proč se mi zdáš
když máš svůj styl
jízdní řád dávno neplatí
a Ty si sis přesto všim...
nápisu na kalhotkách
..."Angelic Girl"...
Přečteno 672x
Tipy 23
Poslední tipující: Morgenstern, Kirké, Emmelia, Maryje..., labuť, la loba, el viento, Kars, Houda, Amable seňor Marek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)