APATIE
Anotace: Lásky a sexu není nikdy dost
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Stav poměru
k poměru
po poměru
Nechej ten klín
v klidu zas spát
O to ze všech sil
velmi a rád dbám
Byl dost vyčerpán
řekl bych až vybit
Za čas bude dobit
možná že i zlobit
Přečteno 611x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirké, Maryje..., E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)