Gilbert
Anotace: ...Butaritarským
Já sluncem z kdysi zrozený
v krajích kde bez zimníků
v písku bosky po rovníku
ostrovem Gilberta
se teď ptám
Proč kurva říjen v Česku
a hrb můj je brácha mezků
a srdce jako kasa státní
vracím vám paní z šatny
..ten kabát můj
A hvězdy šeptaj hochu pluj
plachtovím za pasáty
zkus věřit na návraty
na nebe pihovatý
kdy nocí paty pálí
a někde maják v dáli
po vlnách zašeptá mi
Zde řekneš moři mami
a u něj skalám táto
a ani vlnolamy
tam nepromění v bláto
teplo,lásku ...a naději.
Přečteno 433x
Tipy 44
Poslední tipující: ZILA78, Mario de Janiero, teď už nikdo, la loba, Dota Slunská, ziriant, labuť, Juan Francesco de Faro, danav, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)