Anotace: z nechtěné sbírky - Spirochety a gonokoky -
takovéto dárky
jsou vrátké bárky
co vedou k nepochopení
a totální potopení..
07.10.2011 20:52:00 | Mbonita
Povídala Ivka,
jak s ní mlátí pifka.
Vrátila se od Pafka,
že prý je to kapavka.
Kdyby raděj pila pivka,
sem tam ruma, sem tam slivka!
Neměla by kapavku,
podebranou bradavku,
ani herpes, natož tripla..!
Takhle má holt z lůna kripla.
No to je snad špatný sen!:
Prý se chystá na bazén!
Chce ty vředy, opary
chodit léčit do páry.
07.10.2011 19:34:00 | Špáďa