Zdánlivě drobné krádeže
Anotace: zamilovaná, snad úsměvná
tak v tobě kradem
dvě ruce
prstokladem
vzpomínky
k minulým láskám
laskám
dotykem špiónů
arotogenní zónu
po ní druhou, třetí ...
asi budou děti
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirké, labuť, René Vulkán, tato22, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)