Svlečená
Anotace: Jen pár malých asociací...
Touha skrytá i když spatřená.
Empatie vzájemná a vznešená.
Radost blízká i když vzdálená.
Erotika něžná srdcem schválená.
Zábava volná a tvář kamenná.
A postel měkká i když prkenná.
Přečteno 798x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, tato22, Lachailla, strašidýlko-střapatý, Kirké, umělec2
Komentáře (1)
Komentujících (1)