Sapea
Anotace: ...té co stává v pět
Kolik mi dáš
ze svého žití
..dní?
Vždyť víš
že ze studní
jsi pro mne voda živá
máš vůni snídaní
a kvůli Tobě zívám
po nocích nevyspalých
Já trhám z Tebe
plodů zralých
a nedbám zmijí
v rájích
Kolik mi dáš
svých slin a doteků?
Co žárem miliónu sluncí
a platbou Troyských sluncí
v pokladnách Aztéků
se třpytí vedle reality
Víš mne zvedáš
po zlým dni pokaždé
a dech co cítím na zádech
je jižním větrem v plachtoví
a kdo ví?
Kam zas
zanese nás.....
Přečteno 470x
Tipy 43
Poslední tipující: Aura, Mario de Janiero, Juan Francesco de Faro, Zasr. romantik, Donne, teď už nikdo, Doradan, Jiparo, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)