ogar
Před domem vykřičeným
za chodníkem
stojím tu s vykřičníkem
ve vočích otazníky
na zadku tečku
hážu si kostkou
zda mám jít do domečku
nebo si počkat na tu pravou
vždyť levou mi to nebaví
já ogar z Moravy
jsem ještě neokusil
jak chutná tělo ženy
ve stohu slámy nebo u sil
jsem ještě nedotčený
máma mi říká nekřiv ret!
Vždyť je ti teprv čtyřicet.
Přečteno 453x
Tipy 45
Poslední tipující: tato22, Pelican, Zasr. romantik, insane, Mario de Janiero, teď už nikdo, Hazentla, Dota Slunská, umělec2, Donne, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)