Flohmarkt
Anotace: blechám z ranních trhů Lineckých bosnerům a haraburdí.....
..Jak rád...
tu vůni bleších trhů
po ránu za přístavem
ještě než slunce strhne mlhu
tak mezi stolky plavem
Tam mezi haraburdím
listuju v starejch deskách
a ještě než se vzbudím
tak umu z dříve tleskám
kováním starejch vrat
almarám s červotoči
a černým očím trhovkyně
odněkud z Balkánu
co jiskří po ránu
na svět který se divně točí
a jako ona v klíně
v sevření pokladničku
a v sklíčku kukly svářecí
sleduju hemžení
těch tmavých tet
a tmavých strýčků
v odéru koření
benzínu,parafínu
řeknu to na rovinu
..byl jsem tam:)
Přečteno 432x
Tipy 33
Poslední tipující: Maryje..., Donne, la loba, Jiparo, j.c., Dota Slunská, René Vulkán, hašlerka, Mario de Janiero, teď už nikdo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)