Obejmi mě!
Obejmi mě
při milování
tak silně
až se moje kořeny
budou chvět
někde hluboko
ve vlhké zemi
a ty mi budeš šeptat
své sladké přísahy
......dechem......
který trhá slova
zatímco ze mne
budou padat
jablka rozkoše
do bílého sněhu
našeho uvolnění...
Komentáře (2)
Komentujících (2)