Svázaní
Anotace: jsme jako jedno tělo, jedna mysl...
Svázaní svými
těly a myslí,
jak pružná
tětiva je moje
touha zrádná.
Každou vteřinu
na tebe myslím
a přitahuji k sobě
tvé aury vlákna.
Cestu hledá
má ruka malá,
než zmizí
v povodí tvých čiv.
Nápory vášně tvé
se drolí v mých
něžných zákoutích.
Komentáře (2)
Komentujících (2)