Není to vínem
Svítí mu oči
Snad je to vínem
Hlava se točí
Kdo je tím vinen?
Zbloudilé doteky
Hledají svůj cíl
Závorky na věky
Dech sebral tělu sil
Svítí jí oči
Není to vínem
Prastarý pocit
Kdy tělo v jiném
Schováno před světem
Na křídlech poletí
Nezbude obětem
Na špetky dojetí
Svítí jim oči
Opilé blízkostí
Chce se jim skočit
Do řeky z radosti
Na sklonku noci
Pak v bezpečí náručí
Zhasnou ty oči
Jak sny jim poručí
Komentáře (2)
Komentujících (2)