Casanova
Nemám žádnou zkušenost
s dívkou co by měla dost
je to snad mou výdrží
která nikdy nezdrží
šel jsem tedy k lékaři
snad se mi nějak podaří
zjistit jak to dělat mám
ať po minutě nejsem sám
lékař mi dal dobrou radu
zkuste na ni jít ze zadu
překonejte všechen stud
a vložte umělý úd
a až bude křičet dost
buďte potom vy ten host
který začne tu slast novou
pak budete Casanovou
Přečteno 761x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)