Anotace: ..nahá, bez špetky strachu
Je zajímavé jak něco tak obyčejného, jako je vlčí mák dokáže inspirovat tolik lidí. Inu můza je nevyspitatelná.
Každopádně to, co jsem zatím od Tebe četl, mne přesvědčilo v tom, že se pokusím přečíst si i zbytek.
Ahoj
18.07.2007 16:13:00 | Radek Holomčík
Myslím, že máš na to, najít i jiné rýmy. Než tady použité "stečou-svlečou,máků-mraků..." u mne jen 80.
15.03.2006 12:46:00 | Krtica