Smysly
Anotace: co neřekneš slovy...
Za dunou písečnou, ve stínu palem,
tamtamy rozezní vášeň hry boků,
pohledy tanečnic uhranou málem,
každý se zahledí do ladných kroků.
Z penízků opasek,
korálky ve vlasech,
do sítí lapí Tě mávnutím šátku…
Sluneční paprsek,
pomalu tajíš dech,
jedna z nich dává Ti tanec svůj k svátku…
Tam za zdí paláce, kde vzduch se tetelí,
tajemná koření, olejů vůně,
může Tě ovládnout ten pohled nesmělý,
toužíš se ponořit v hluboké tůně.
Smyslná ústa,
ta jediná ze sta,
vlní se tělo, s ním srdce je v souladu…
Paže jak hadi,
Tě s lehkostí svádí,
kobra má hravou a dráždivou náladu…
Pod tmavým azurem, kde není obláčku,
sametem pohladí zpěvaččin hlas…
Pohledy vpíjí se, když kobra svíjí se,
večer snad přivine k Tobě se zas…
Komentáře (0)