Anotace: zpověď horňáka
To menší dává básničce jiný ráz a je pravda, že i mi to tam trochu vadí... Ale nadruhou stranu je to takové zajímavé, vzbuzuje to "rozpory" ... :-)
01.01.2007 19:27:00 | Marketka3x3
To marsé: no jó, koncert.. já zas myslel na korzet, punčošky a tááák... no musím po sobě víc zametat stopy :-)))
25.03.2006 20:36:00 | Buližník
Buli, myslíš asi spíš koncert, že ;-)?!
No a pro zefa...něco mi na té básničce vadí...možná to menší ;-) i když máš pravdu, ženy tohle nerady slyší a radši jsou, když na to chlapi jako nepříjdou...to znám z vyprávění ;-) a ty to tu rozbalíš jako svačinu ! A přitom moc dobrej námět, jak tvrdí i ten pode mnou :-)
25.03.2006 20:25:00 | no
Teda tak krásnej, vláčnej a okouzlující nápad... Tak nedotaženej. Chlape, smaž to a dopracuj tu opěvnou básničku. Ta nádhera přeci nejde jen rychle odfláknout jako běžná básnička. Ňadra žen, to je přeci konzert, sonáta... opus....:-))) Pfůůůůůů... :-))
25.03.2006 19:38:00 | Buližník