Nahý oběd
Anotace: Hubitel! Máte zájem?
Telefon zčervenal
objetím na vidličku.
Milostně pozvedá
nožičkou za kůžičku.
Horních desetitisíc
škraloupků kakaa.
Bůh zavolal
a kosmos se rozpíná záhy.
Z hrnce guvernérova
spermiemi Mléčné dráhy.
Rychleji
když milují se chlapi dva.
Komentáře (1)
Komentujících (1)