Slátanina
Anotace: Slátanina je příklad toho kam až se můžeme dostat. Něco jako slib politiků o štastnější budoucnosti, když zvolíme právě je.
Ahoj, přeji krásný den,
takový v kterém lákají kluci holky ven.
Děvčata se usmívají,
zvonečky v ústech jim hrají,
ve vlasech se rosa třpití
jak pely na bílé niti.
Temná hloubka oka záře
já vidím Tě nahou v páře.
V mlze se mi křivky tratía
chlap co sem vlez, prchá bez gatí.
Kalhoty ty trochu smrdí,
chlap běží parkem a z hrůzy prdí.
Tak.
Komentáře (1)
Komentujících (1)