Trochu se chvěje
Dotkl se mě
Zůstali jsme sami
Na dně země
Nazí pod hvězdami
Trochu se chvěje
Ne, to není zimou
Láska se děje
Těla k sobě vinou
V předměstí ráje
Šepot ztrácí slova
Doteky taje
Duše milencova
Dvě srdce buší
V náruči je schoval
Polibky tuší
Na kůži namaloval
Nad chomáč mraků
Vyletíme sami
Bez špetky strachu
Nazí pod hvězdami…
Komentáře (4)
Komentujících (4)